vsehochut

Marty

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
marty
Vzdelavanie v USA
 
mikchalus
mikchalus | 11.7.2020 17:05

presne ako u nas, ss/vs vychovavaju neomarxistickych bolsevikov a fasistickych neonacistov. a to este idu zrusit hodinu dejepisu u nas. amen tma.


Nehanebná bublina
Nehanebná bublina | 11.7.2020 19:25

:D U nás sú to absolventi vysokej školy života, ktorí po absolvovní povinnej základnej školskej dochádzky (ba aj skôr) prekladanej intenzívnym požívaním alkoholu pod vlajkami staroslovänov a za burácania častušiek vkĺznu do zelených hábov vyholenej idiocie.


mikchalus
mikchalus | 12.7.2020 01:04

test testovaci: sa pozri ako volili prvovolici, tam je """krasny""" odraz aj slovenskeho skolstva (nielen, samo su na vine aj rodicia a spolocnost, ale aj skolstvo na tom nesie nemaly podiel) ... si pozri https://dennikn...kto-volil-smer/ 35 pct saso tajtrlik, lebo bol v mediach... program ziadny, ludia, vacsinou zmeska katolibanskych a inych sialencov, cest par vynimkam (ktorych aj tak nevidno, kvoli nim ho takmer nikto nevolil) dalej 15 pct neomarxisti bolsevicki progresivni na cele s bolsevikom smeristom stefunkom (ze vraj byvalym hahaha, vieme ze byvaly komunista a fasista neexistuje) a potom nadpriemerne fasisti. no parada. to je co ?


Perún
Perún | 12.7.2020 09:30

mikchalus ty si vedľa jak tá bedľa. Keď poukazuješ na vplyv vzdelania, tak sa odvolaj na štatistiku podľa vzdelania, lebo prvovoliči sú aj tí, ktorí nedokončili ani základnú školu, prípadne so psou biedou doklepali učňovku. Ty považuješ strednú školu za nejaké vyššie vzdelanie? Lebo prvovoliči spravidla nemajú ukončenú výšku.


macska
macska | 12.7.2020 15:01

A ako viete ako volili prvovoliči? Veď pri hlasovaní sa nezaznamenáva ako kto volil+jeho vek


mikchalus
mikchalus | 12.7.2020 15:08

perun, ok jasnacka, opravujem sa, vsetko sa zacina uz na zs, tam stihnu decko dojebat (ucitelia spolu s rodicmi hodbou za znamkami a pridruzenymi kokotinami) tak, ze to uz potom ziadna ss ano vs nenapravi.


mikchalus
mikchalus | 12.7.2020 15:09

macska: dotaznikmi pri vychode z volebnych miestnosti. takze tych hlasov pre fasistov tam mohlo byt este percentualne viac, kedze niektori sa za hlasy fasistom hanbia (sami pred sebou ?).


mikchalus
mikchalus | 12.7.2020 15:10

perun: vzdelanie, to je aj a najma zs, to je zalkad, ked su zs nahovno a v srackach (ako na svk) mozes budovat ssa a vs ako chces, nic nenapravis.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader